Weeknummer 2 na de release, een week waarin we nu al ervaren dat de nieuwe community set-up werkt zoals we hadden gehoopt. Je kan je nu nog makkelijker via de community facebook groep (per game) aanmelden en als esports fanaat nog veel makkelijker in contact te komen met de club. We zien de community groepen per game groter worden en we zijn nu al benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen de komende weken. Als esporter begint het altijd bij de community, de start van je carrière.

Aristote Ndunu

De trots van ECV, –> Beast zoals hij nu al wordt genoemd door supporters en fans. Vorig jaar gestart binnen de ECV community en vandaag de dag het allerhoogste niveau van Nederland. Hij doet het heel erg goed en op social media groeit het aantal volgers. In het AZ stadion wordt Aristote steeds meer herkend en zo af en toe roepen de supporters zijn naam vanaf de tribune. Een epische ervaring, in januari de aftrap en aankondiging, nu al de herkenning op straat en in het stadion. De e-Divisie geeft een fantastisch esports platform met potentie, een voorbeeld voor de rest van de wereld. Deze week geen e-Divisie wedstrijden vanwege de interland week.

Dutch Comic Con

Een mooie brug naar dit weekend, Aristote speelt mee op Dutch Comic Con in de Jaarbeurs samen met een hele groep van ECV esporters. ECV speelt mee met Hearthstone en FIFA.

FIFA

Zaterdag 1vs1: (8)
– AZ ECV Aristote
– ECV Lev
– ECV Oussama
– ECV Bauke Jan
– ECV Safak
– ECV Melvin
– ECV Justice
– ECV Kadir

Zondag 2vs2: (8)
– AZ ECV Aristote & ECV Lev
– ECV Jordan & ECV Oussama
– ECV Max & ECV Melvin
– ECV Giel & ECV Robert

Hearthstone

– ECV Maarten Jan Buurman
– ECV Dennis Ruiter
– ECV Matthias Lootens
– ECV Timo Slikboer
– ECV Jorim Christiaanse