Welkom bij de eerste update van ECV eSports. In deze updates laten wij je alles weten over wat er de afgelopen week binnen ECV is gebeurt en zorgen wij ervoor dat je niks mist! Check het elke vrijdag om 20:00. Deze week verdiepen wij ons in de gebeurtenissen van afgelopen week en onze nieuwe naam. Vanaf volgende week kun je meer verwachten over onze pro gamers, waaronder Aristote Ndunu.

Het is er uit, eindelijk kunnen we los met de nieuwe naam ECV eSports, het is even wennen dat we nu echt niet meer als ECVisualize naar buiten treden. De allereerste eerste reactie bij de lancering via social media: Roy van Sommeling was erg scherp op Facebook: Staat de afkorting voor: eSports Club Visualize eSports? .. Ja inderdaad de afkorting van eSports Club Visualize + eSports.

Vanwaar de reden om toch te kiezen voor ECV eSports? ECV werd en word al vaak gebruikt binnen de games, nicknames en ook in de volksmond. Ook op de borst van de AZ esporter Aristote staat ECV eSports. Met alle veranderingen is de naamgeving ter sprake gekomen in de afgelopen maanden. ECV en de term eSports geven direct aan waar het over gaat, iets wat de organisatie zal helpen verder te groeien op alle vlakken. Er is veel op ECV eSports af gekomen sinds de samenwerking is aangegaan met AZ. Met grote trots is de organisatie de eerste in de wereld wat een partnership heeft op eSports gebied met een professionele voetbalclub. Vele nieuwe contacten en deuren werden geopend en daarmee de vraag, hoe de volgende natuurlijke stap te zetten voor de Nederlandse eSports industrie. Een fantastische toevoeging aan de scene is de komst van de e-divisie. Er is direct een groei ontstaan wat heeft geleid tot gamers met een salaris. En ja ik hoor je zeggen nee dit zijn niet de eerste gamers die een salaris ontvangen. Let op Febiven bij H2k-Gaming, Ret of een Grubby en laten we vooral Koen Schrobbers niet vergeten. Het brengt een nieuwe betekenis aan professioneel gamen en brengt nu al het niveau hoger dan wat we waren gewend als professionals in ons land.

Feit is nu wel dat buiten de gevestigde orde in eSports, professionele voetbalclubs eSports omarmen en hiermee de jeugd gaan bereiken op verschillende manieren. Gamen wordt ingezet als het middel om in aanraking te komen met de jeugd en zeker de millenials. Gamen is niet meer weg te slaan uit onze samenleving en dat is iets wij voorzagen.

ECV eSports, de eerste reacties van het publiek zijn goed, de site ziet er strak uit en we gaan heel snel aankondigen wie de partners worden van de grootste eSports organisatie in Nederland.

Wat is er veranderd in de afgelopen weken?

 

En als dat nog niet genoeg was werken we aan een nieuwe lijn van ECV eSports merchandise.. meer info daarover heel erg snel..

www.PaulusEgberts.nl credits voor het nieuwe logo en visie op de re-branding van ECVisualize naar ECV eSports.

Eén reactie