Een team om in de gaten te houden, ja natuurlijk Overwatch en een overwinning bij Frag O Matic afgelopen weekend. 6 Jongens van Nederlandse bodem vormen samen het Overwatch team van de ECV eSports Academy as it is today.  Met een meer dan overtuigende overwinning mogen we zeker meer verwachten van deze heren in de toekomst.

Reactie van het team:

“Nadat we recentelijk te maken hebben gehad met Rosterchanges zijn we dit weekend afgereisd naar België om mee te doen op Frag-o-matic aan de Overwatch competitie! 

(Rosterchanges zijn: Jay “Sensey” Visser swap van DPS Naar Tank & Jeffrey “Vizility” de Vries als nieuwe DPS in het team.)

Zaterdag ging de Overwatch competitie van start en zijn we sterk uit de poules gekomen met een snelle 4-0. Na de poule fase was het lang wachten op de brackets en werden we uiteindelijk  gematched tegen een casual team waar we geen moeite mee hadden. Het volgende team waar we tegen kwamen was één van de sterkste teams waar we vanaf wisten, Leonid Gaming, maar dat mocht niet baten. Een niet al te moeilijke 2-0 was op zijn plaats en we streden verder voor de prijzen. Na Leonid kwamen we in de halve finales tegen het team van Fearless esports. Deze mannen versloegen we met een 3-1.

Op de zondag werd de grote finale gespeeld van de Overwatch competitie. Hierin kwamen we wederom Fearless esports tegen die via de lower bracket terug kwam en in de finale belande. Dit keer waren we nog beter voorbereid en hebben we ze met een 4-0 weggevaagd en daarmee hebben we de Frag-o-matic competitie op een vrij gemakkelijke manier gewonnen.

Zelfs met de recentelijke rosterchanges hebben we bewezen dat teams nog geen kans maken tegen ons en we streven naar een nog hoger niveau!”